top of page

Taller bàsic de portanadons

Avui hem portat a terme des de l'Associació MaRoNeS i amb el suport de l'Ajuntament de Roses, un taller bàsic de portanadons.

El taller s'ha dut a terme a la Sala d'exposicions Ca l'Anita on també portem a terme el grup de suport el 1r i 3 dimecres de cada mes de 18h a 19h30 de la tarda.

Durant el taller hem parlat sobre l'evolució humana i com el fet de passar a caminar amb dues cames va transformar la nostra cadera, i com a conseqüència ens nostres nadons neixen "prematurament" i necessiten d'una exterogestació o continuum (gestació externa) d'aproximadament 9 o 12 mesos, per poder cobrir les necessitats del nostre nadó:

  • Contacte pell amb pell: seguretat, moviment i temperatura constant, contenció...

  • Alimentació: lactància materna

  • Son

El porteig és una tècnica que ens serveix per transportar o sostenir el nadó, col·labora en aconseguir i mantenir la postura correcta del nadó, a més de facilitar la lliure disposició d'aliment i una major integració familiar i social.

Coneix l'associació
Logo marones lila.jpg

Som un grup de mares que degut a les necessitats de trobar un espai on trabar-nos per compartir, recolzar-nos i acompanyar-nos hem decidit associar-nos.

Posts actuals
Totes les entrades
bottom of page